Bliv certificeret motivationsanalytiker!

Hvad enten du ønsker at styrke jeres virksomheds udbytte af motivationsanalysen eller du f.eks. er selvstændig konsulent, coach eller lignende der vil rådgive dine kunder endnu bedre, er der flere fordele i at blive certificeret motivationsanalytiker.

Er du kvalificeret?
Du skal have en god og grundlæggende viden om motivation. Du er enten coach, erhvervspsykolog, management konsulent eller har ledelses- eller HR erfaring og derigennem en helt naturlig tilgang til at integrere analysens muligheder i dit arbejde.

Hvordan bliver jeg certificeret Motivationsanalytiker?
Tilmeld dig vores 4 dages motivator og motivationsanalytiker kursus med afsluttende opgave og certificering.

Læs mere om kurset Certificeret Motivator og Motivationsanalytiker her

Jeg er ansat i en virksomhed
Du kan vælge at blive certificeret Motivationsanalytiker hvis du arbejder i en virksomhed hvor I vil anvende vores analyse løbende og derfor ønsker at forstå det, der ligger bag analysen endnu bedre og blive trænet i at rådgive ud fra de mange informationer, rapporten giver jer.

Jeg driver egen rådgivnings- eller konsulent virksomhed
Du kan vælge at blive certificeret Motivationsanalytiker og evt. søge om at blive salgsagent af analysen og derved styrke din egen konsulent-, coach eller rådgivningsvirksomhed. Motivationsanalysen giver dig et fremragende redskab til at rådgive, hjælpe og udvikle dine egne kunder på en målrettet måde.
Du kan også ansøge om at blive agent for Motivationsanalysen og få retten til at sælge analysen direkte til dine egne kunder.
Dette betyder at du bliver trænet og godkendt til både at sælge analysen til dine kunder samt rådgive dem og dermed styrke din egen virksomheds professionelle fundament.

Analysen er tilgængelig på fire sprog per januar 2020: Dansk, engelsk, norsk og fransk.

De mange sprog styrker analysen som redskab med den store anvendelighed dette tilbyder, f.eks. internationale virksomheder.

Bliv Certificeret Motivator & Motivationsanalytiker!

 

<< Tilbage